Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pílky Silky

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Silky Super Accel 210-7.5 Pílka sklápacia

119-21

Nový produkt

30,75 €

Dodanie: 1 - 4 pracovné dni

Obľúbené

Popis

     210 mm           7.5 na 30 mm           195 g     

Super Accel je ľahká (195 g), ale silná ťažná píla, ktorá je obľúbenou medzi záhradníkmi. Táto všestranná sklápacia píla je užitočná na to, aby ste sa je držali v ruke a ľahko ukladali do vašej súpravy nástrojov. Dokonca aj v ťažkých situáciách je Super Accel ľahko ovládateľná. Napríklad prerezávanie v husto rozvinutých priestoroch alebo prerezávanie nad hlavou na rebríku. Perfektný uhol medzi rukoväťou a čepeľou umožňuje vykonať rezy s uhlom približne 10 stupňov. To vyžaduje menej sily a spôsobuje menšie vibrácie, takže môžete rezať veľmi hladko a rýchlo. Super Accel reže hladko a rýchlo, ako horúci nôž cez maslo! Navyše je radosťou pracovať s ňou pracovať. Ak nie ste zvyknutí na rezanie pílou Silky, mali by ste si uvedomiť, že ostré rezáky zubov rýchlo prerezávajú drevo. Dokonca aj po opakovanom použití zostávajú zuby ostré a vždy ponechávajú hladký, čistý rez cez ktorý sa strom ľahko obnoví.

Keď sa Super Accel nepoužíva, čepel sa ľahko sklopí pomocou uzamykacieho mechanizmu. Ostré zuby sú bezpečne pokryté gumovou rukoväťou. Keď potrebujete pílu, môžete ju jednoducho vyklopiť vďaka zárezu v ostrihu, aj keď nosíte rukavice. Pomocou uzamykacieho mechanizmu môžete bezpečne zaistiť kotúč v dvoch rôznych polohách. Hliníková rukoväť je zosilnená gumou, aby absorbovala vibrácie a zaručila dobrú priľnavosť. Super Accel vďačí svojmu názvu slovu "zrýchlenie".

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

Návod k obsluhe:

30 výrobky(ov) v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: