Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pílky Silky

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Silky Zübat 300-7.5 Prerezávacia pílka

270-30

Nový produkt

57,50 €

Dodanie: 1 - 4 pracovné dni

Obľúbené

Popis

     300 mm           7.5 na 30 mm           280 g     

Profesionálna, kvalitná komfortná SILKY pílka. Pílka SILKY Zubat 300 má 300mm dlhé kalené, zahnuté ostrie. Zahnuté ostrie poskytuje väčší výkon pri rezaní s vynaložením menšej námahy. Ostré zuby so štyrmi reznými uhlami zabezpečujú rýchle, čisté a veľmi kvalitné rezanie. Technológia - Zuby budúcnosti! Čepeľ je hrdze odolná, tvrdá, chrómovaná. Odoláva účinkom živice a ľahko sa čistí. Rukoväť SILKY pílky Zubat 300 je gumená perforovaná pre pohodlné a bezpečné uchopenie počas práce. V pílke sa snúbia výnimočný dizajn, sila, rovnováha, a profesionálna kvalita povrchu. Pílka je vhodná na všetky menšie ale aj väčšie prerezávacie práce. Jej schopnosti a kvalitu teda ocení každý, najmä však vášnivý a profesionálni záhradkári. Svoje uplatnenie nájde Pílka SILKY Zubat 300 aj v iných sférach priemyslu.

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

Návod k obsluhe:

30 výrobky(ov) v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: