Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pílky Silky

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Silky Zübat 330-5.5 Prerezávacia pílka

722-33

Nový produkt

57,67 €

Dodanie: 1 - 4 pracovné dni

Obľúbené

Popis

     330 mm           5.5 na 30 mm           510 g     

Zübat je najpoužívanejšia ručná píla pre arboristov na svete. Jedná sa o všestrannú silnú ťažnú pílu, ktorá sa používa pri precíznom prerezávaní v pevnejších priestoroch a pri väčších odstraňovaní. Nová pílka Zübat skutočne spĺňa všetky potreby arboristov. Pílka má mimoriadne veľké zuby (5,5 zubov na 30 mm) a rýchlo prechádza cez mäkké, čerstvé drevo, ako je lipa, topoľ a vrba. Pílku Zübat možno identifikovať pomocou chrómových detailov skrutiek a púzdra. Vďaka tretiemu dodatočnému valcu sa píla teraz posúva ešte hladšie do púzdra. Dokonalý tvar agresívne zakrivenej čepele v kombinácii s jedinečnými zubami Silky vám poskytne rýchlosť, silu a presnosť, ktorú potrebujete na strome. Môžete ľahko nechať svoju reťazovú pílu na zemi častejšie, pretože s touto ručnou pílou je pracovať. Aj po častom používaní zostanú zuby stále dlhé, ostávajú ostré rezy, ktoré budú ľahko zarastené. Pri práci nad výškou ramien a pod kolenami môžete stále vidieť na vrchole vetvy zakrivenú čepeľ, zatiaľ čo ruka a zápästie zostávajú vo svojej prirodzenej polohe. To vám umožní pracovať efektívne aj za najťažších okolností. Špička na okraji listu udržuje pílu v záreze, čím vám dáva väčšiu kontrolu. List je plný, takže táto stabilná píla je dokonale vyvážená. Gumená lišta sa pohodlne vloží do ruky a absorbuje všetky vibrácie.

Názov Zübat pochádza zo zvuku, ktorý robí samurajský meč, keď dosiahne svoj cieľ. Používatelia tejto píly budú vedieť prečo.

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

Návod k obsluhe:

30 výrobky(ov) v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: