Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Teleskopické píly a nožnice

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Silky Hayauchi 4900-6.5 teleskopická pílka

178-39

Nový produkt

192,00 €

Dodanie: 1 - 4 pracovné dni

Obľúbené

Popis

Hayauchi je profesionálna prvá voľba. Táto teleskopická píla je ľahká na používanie, takže môžete celý deň prezávať stromy bez toho, aby ste sa unavili. Priznajme to, že práca s týmto zariadením nie je trest.

Orezávanie z diaľky vyžaduje spoľahlivú a všestrannú pílu. 390 mm dlhá zakrivená čepeľ Hayauchi je vybavená špeciálnymi zubami Silky 4-RETSUME. Tieto spôsobujú veľké odstránenie dreva, takže to môžete vidieť veľmi rýchlo cez najsilnejšie vetvy a dáva vám flexibilitu vidieť to vo všetkých smeroch vo vzťahu k stromu. Ideálne pre väčšie pracovné miesta! Čepeľ je nastaviteľná v dvoch rôznych uhloch pre vysoké i nízke prerezávanie.

Dva kosáky čepele spolupracujú na dosiahnutí optimálneho výsledku prerezávania. S dolným kosákom môžete prerušiť kôru, aby sa neodtrhla od kmeňa pri páde vetvy. Horný kosáčik vám pomôže udržať ostrie pri rezaní píly. Môžete tiež použiť horný kosák na rezanie malých vetvičiek zo stromu alebo na vytiahnutie malých (mŕtvych) konárov zo stromu.

Keďže hliníková tyč má oválny tvar, máte veľmi presnú kontrolu nad čepeľou, čo budete potrebovať pri veľkom prerezávaní. Navyše tento tvar poskytuje väčšiu pevnosť a tuhosť po celej dĺžke píly a znižuje ohýbanie na minimum.

Dva blokovacie mechanizmy (tlačidlá) spolu vytvárajú najbezpečnejšie a najstabilnejšie uzamykanie prednostnej dĺžky tyče. Najmenšia časť tyče je pokrytá gumou pre pohodlné a bezpečné uchytenie. Nárazník v spodnej časti chráni tyč pred nárazmi.

Budete používať Hayauchi prvýkrát? Začnite s dolnými konármi, aby ste sa oboznámili s technikou prerezávania a vždy premýšľajte o svojej vlastnej bezpečnosti. Noste ochrannú prilbu a uistite sa, že stojíte v bezpečnej vzdialenosti od padajúcich vetiev.

Názov Hayauchi sa skladá z japonských slov "rýchle" (haya) a "rezanie" (uchi).

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

     390 mm           do 4900 mm           6.5 na 30 mm           2650 g     

Návod k obsluhe:

16 výrobky(ov) v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: