Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pasce na myši, potkany, krtkov

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Pasca na potkany s návnadou SWISSINNO

SupercatRat

Nový produkt

6,34 €

Dodanie: 1 až 6 týždňov

Obľúbené

Popis

Bez jedu - Ekologické - Opätovne použiteľné - Prírodná osvedčená návnada.

Výhody pasce na potkany SuperCat:

Pripravená na okamžité použitie: návnada je prírodný netoxický produkt a je pre potkany veľmi atraktívna.
Švajčiarsky dizajn, robustná konštrukcia s výkonným pružinovým mechanizmom.
Hygienická bezdotyková likvidácia mŕtvych hlodavcov.
Na použitie v interiéri aj exteriéri.
Ideálne pre domáce a komerčné použitie - pre továrne, kancelárie, farmy, sady a plantáže.
K dispozícii sú náhradné návnady.
Jednoduchá aplikácia
Ak chcete nastaviť pascu na potkany SuperCat, stlačte veľkú páčku, aby ste otvorili pascu a odstránili kryt z držiaka návnady: pasca je teraz pripravená na použitie.
Pascu umiestnite tam, kde máte podozrenie, že sú tu potkany. Pretože potkany zriedka prechádzajú cez otvorené priestory, umiestnite pascu proti stene tak, aby jej otvorené čeľuste smerovali k stene. V pravidelných intervaloch kontrolujte pascu.
Aby ste mŕtveho potkana zlikvidovali rýchlo a hygienicky bez toho, aby ste sa ho museli dotknúť, držte pascu nad nádobou na odpad tak, aby jej čeľuste smerovali nadol a stlačte páčku .... krysa z pasce vypadne.

Návnada na pascu na potkany
Lapač potkanov SuperCat je dodávaný s návnadou a pripravený na okamžité použitie. Nástraha je vyrobená z dlhotrvajúcej prírodnej látky, ktorá je pre potkany neodolateľná. Neobsahuje žiadne jedy ani nebezpečné chemikálie a je úplne bezpečný pre ľudí a zvieratá. Chytanie a zabíjanie pasce na potkany SuperCat je mimoriadne efektívne a jej výkonný úderový mechanizmus zabije okamžite aj tie najsilnejšie potkany.

Pre nastavenie pasce stlačte veľkú páčku, aby ste pascu otvorili a zložte kryt z držiaka návnady: pasca je teraz pripravená na použitie. Aby ste mŕtveho potkana zlikvidovali rýchlo a hygienicky bez toho, aby ste sa ho museli dotknúť, držte pascu nad nádobou na odpad tak, aby jej čeľuste smerovali nadol a stlačte páčku .... krysa z pasce vypadne. Lapač SuperCat je veľmi robustný a dá sa opakovane používať. K dispozícii sú náhradné návnady.

Rovnako ako pasca na myši SuperCat, aj Rat Trap je na celom svete vysoko cenený pre svoju kvalitu a efektivitu výkonu pri chytaní a zabíjaní.

Existujú rôzne spôsoby boja proti potkanom, ako sú nebezpečné jedy, ultrazvukové odpudzovače, klietky na lapače potkanov a spätné lámavé lapače, ako je lapač na potkany SuperCat. Zo všetkých týchto je SuperCat najefektívnejší. Je to špičkový produkt s mnohými výhodami oproti bežným lapačom. Švajčiarsky dizajn a robustná konštrukcia, neodolateľná návnada prírodnej návnady bez jedov a smrteľná sila úderného mechanizmu z nej robia ultimátnu zbraň vo vojne proti napadnutiu potkanmi.

4 výrobky(ov) v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: