Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pasce na myši, potkany, krtkov

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Pasca na myši a hraboše VOLE TRAP SUPERCAT SWISSINNO Zväčšiť

Pasca na myši a hraboše VOLE TRAP SUPERCAT SWISSINNO

TRAPSUPERCAT

Nový produkt

13,56 €

Dodanie: 1 až 6 týždňov

Obľúbené

Popis

Zaručené riešenie!
Náš lapač hrabošov má mnoho vynikajúcich výhod:

Jednoduchá jednočinná aktivácia pasce v priebehu niekoľkých sekúnd: vytiahnite rukoväť až na doraz a pasca je nastavená. Nahrádza komplikované pružinové usporiadanie, ktoré sa nachádza v iných lapačoch.
Na prácu nevyžaduje veľkú silu, na rozdiel od iných lapačov, ktoré potrebujú nadpriemernú silu na natiahnutie pružín. Hodí sa úhľadne do otvoru s priemerom 6 cm; nepotrebuje rozsiahle vykopávky, ktoré si vyžadujú iné pasce.
Poskytuje jasný nadzemný vizuálny signál, keď je aktivovaná pasca: rukoväť klesá späť do pasce.
Ostatné pasce vyžadujú vykopanie, aby sa zistilo, či sa chytili.
Chytá hraboše a polné zmesi v oboch smeroch.
Nie je nebezpečný pre používateľov a domáce zvieratá.
Bojujte s hrabošmi bez návnady
Ak je lapač hrabošov nastavený na akciu, integruje sa do siete tunelov hraboša a pre svoju účinnosť nepotrebuje žiadne návnady. V pasci je citlivá spúšť a keď ju hraboš postrčí, pasca sa prudko zavrie a silného úderu hraboša okamžite zabije.

Je veľmi ľahké zaviesť pascu do systému tunela a tam zachytiť hraboše v oboch smeroch. Je efektívny, efektívny, bezpečný a ohľaduplný k životnému prostrediu.

Jednoduchá aplikácia
Sada doplnkov pascí na vole je k dispozícii samostatne a obsahuje sondu na lokalizáciu tunela a 6 cm rezačku dier.
Nájsť tunelové dielo pozdĺž línie medzi dvoma pozemnými valmi a / alebo viditeľnými otvormi tunela, pretože je pravdepodobné, že sa tam nachádza spojovací tunel. Na mnohých miestach zatlačte sondu do zeme a keď sonda náhle veľmi ľahko vkĺzne do zeme, nájdete tunel. V ideálnom prípade by mala byť pasca umiestnená tam, kde je tunel rovný a rovný. Skontrolujte teda, či je vaše lokalizované miesto ideálne, a to sondovaním pred ním a za ním podobne ako v spojovacom tuneli.
Pomocou 6 cm rezačky otvorov s vykrútením vyrežte čistý vertikálny otvor dolu do tunela plus ďalšie 2 cm dole do podlahy tunela. Opatrne vyberte z tunela všetku uvoľnenú pôdu alebo ju vtlačte rovno do podlahy tunela.
Zasuňte lapač do otvoru a opatrne vytiahnite odpruženú rukoväť až na doraz. V tejto polohe sa zaistí. Dbajte na to, aby otvory pre zachytávače prebiehali rovnakým smerom ako tunel.
Rozsypte voľné lístie alebo trávu okolo lapača, aby ste zabránili prievanu a svetlu. Pasca je teraz pripravená na akciu. Pascu skontrolujte najneskôr nasledujúci deň. Úlovok často stihnete len za pár hodín.
Sada príslušenstva (sonda na umiestnenie tunela a vykopávač otvorov) sú k dispozícii samostatne.

4 výrobky(ov) v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: