Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pílky Silky

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Silky Sugoi 390-42 Prerezávacia pílka

390-42

Nový produkt

77,50 €

Dodanie: 1 - 4 pracovné dni

Obľúbené

Popis

     420 mm           6.5 na 30 mm           380 g     

Pílka SILKY Sugoi 360-6,5 je jedna z najpredávanejších modelov vo svojej kategórii.

Profesionálna pílka SILKY s pevnou 360mm zahnutou čepeľou na ultra rýchle rezanie. Zahnutá čepeľ pílky poskytuje väčšiu rýchlosť rezania s menšou námahou. Veľká a pohodlná rukoväť SILKY pílky Sugoi 360-6,5 dáva silu a pružnosť celej dĺžke pílky. Má super agresívne ozubenie vhodné na prerezávanie veľkých kusov dreva (hrubých konárov, širokých dosiek, ... ). Pílka využíva technológiu - zuby budúcnosti! Ostré zuby majú štyri rezné uhly, ktoré poskytujú rýchle, hladké a čisté rezanie. 5 zubov na 30mm. Profil pílky SILKY Sugoi 360-6,5 znižuje odpor vzduchu, tým pádom sa viac energie využije pri rezaní a minimalizuje sa námaha. Tvrdo chrómovaná čepeľ pílky odoláva účinkom živice stromov, korózii. Ľahko a rýchlo sa čistí. V pílke sa snúbia výnimočný dizajn, sila, rovnováha, a profesionálna kvalita povrchu. Pílky SILKY Sugoi 360-6,5 majú hmotnosť približne 363 gramov. 

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

Návod k obsluhe:

Príslušenstvo - náhradné diely - nepotrebujete?

30 výrobky(ov) v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: