Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pílky Silky

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Silky Tsurugi 300-10 Prerezávacia pílka

452-30

Nový produkt

57,42 €

Dodanie: 1 až 6 týždňov

Obľúbené

Popis

     300 mm           10 na 30 mm           460 g     

Ľahká píla s úzkou čepeľou a rovnakým agresívnym výkonom ako pri „veľkej píle“? Áno, je to možné! Silky sa podarilo vyvinúť ťažnú pílu s úzkou čepeľou, ktorá umožňuje presné prerezávanie bez obetovania výkonu. Tento dômyselný dizajn robí z Tsurugi dokonale vyváženú pílu.

S Tsurugi ste schopní pracovať s chirurgickou precíznosťou v najhustejšie pestovaných priestoroch bez poškodenia blízkych končatín. Táto píla je tiež ideálna na odstraňovanie kompresných vidlíc a prácu v najužších miestach.

Výkonná čepeľ má vysokú tuhosť a rad agresívnych zubov ostrých ako britva, ktoré zanechajú hladký rez. Pohodlná rukoväť Genki nemá žiadne skrutky a pozostáva iba z dvoch gumových častí dokonale obklopujúcich oceľ. Veľmi šikovné a nie sú potrebné žiadne ďalšie nástroje!

Hliníkové púzdro je navrhnuté tak, aby píla z neho nevypadla, ale stále ju možno ťahať jednou rukou. Púzdro je ľahké a môžu ho používať praváciov i ľaváci.

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

Návod k obsluhe:

30 výrobky(ov) v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: