Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pílky Silky

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

SILKY Prerezávacia píla Tsurugi Curve 330-7,5

KSI540350

Nový produkt

74,17 €

Dodanie: 1 - 4 pracovné dni

Obľúbené

Popis

Dĺžka
     330 mm           7,5 na 30 mm           465 g     

Ľahká píla s úzkym kotúčom a rovnako agresívnym výkonom ako má „veľká píla? Áno, je to možné! Silky uspela vo vývoji ťažnej píly s úzkou čepeľou, ktorá umožňuje presné prerezávanie bez obetovania výkonu. Tento dômyselný dizajn robí z Tsurugi dokonale vyváženú pílu.

Kombinácia zakrivenej čepele a revolverovej rukoväte je ideálna pre prácu nad ramenom a pod kolenom. Zatiaľ čo vaše rameno, zápästie a ruka zostanú vo svojej prirodzenej polohe, stále môžete ľahko rezať na vrchole konára. Navyše si rýchlo uvedomíte, kedy bol dosiahnutý koniec rezu, takže budete pracovať efektívnejšie aj v tých najťažších podmienkach. S úzkym kotúčom tejto píly budete schopní presne pracovať v najhustejšie zarastených priestoroch bez poškodenia okolitých konárov.

Výkonná čepeľ má vysokú tuhosť a rad agresívnych zubov ostrých ako žiletka, ktoré zanechajú hladký rez stromov. Pohodlná revolverová rukoväť Genki nemá žiadne skrutky ani skrutky a skladá sa len z dvoch gumených častí, ktoré dokonale obklopujú oceľ. Veľmi šikovný a nie sú potrebné žiadne ďalšie nástroje!

Hliníková pochva je navrhnutá tak, aby z nej píla nevypadla, no stále ju možno ťahať len jednou rukou. Pochva je ľahká a môžu ju používať praváci aj ľaváci. Doplňte svoje Tsurugi dostupnými popruhmi na nohy a pílu budete mať vždy na dosah ruky.

Vedeli ste, že tsurugi je pomenovaná podľa dvojsečného japonského meča z dávnych čias? Dôkaz jeho skvelého výkonu!

  • Vysoko povolená oceľ
  • Dĺžka čepele: 330 mm
  • Zuby: 7,5 zubov na 30 mm
  • Rozmery: 510 x 124 x 40 mm
  • Hmotnosť: 465 g
  • Šírka: 1,6 mm
  • Polomer: 650

Čepeľ sa musí udržiavať v čistote, aby sa zachovala jej účinnosť. Živica sa rozpúšťa v olivovom oleji, čo je efektívny a ekologický spôsob údržby čepele. Agresívnejšie kvapaliny môžu poškodiť gumový materiál rukoväte.

Keď pílu nepoužívate, uistite sa, že je vždy suchá. Pílu skladujte v jej puzdre na suchom mieste.

Návod k obsluhe:

30 výrobky(ov) v rovnakej kategórii: