Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pílky Silky

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Silky Pocketboy Outback Edition 170-10 Pílka sklápacia

KSI75017

Nový produkt

33,32 €

Dodanie: 1 - 4 pracovné dni

Obľúbené

Popis

     170 mm           10 na 30 mm           248    

Dokonalá profesionálna pílka pre poľovnícke, outdoorové a bushcraftové aktivity

Dokonalá profesionálna skladacia pílka Silky Pocketboy Outback Edition prekonáva všetky očakávania poľovníkov, zálesákov a outdoorových nadšencov. Hľadáte najkompaktnejšiu a najuniverzálnejšiu pílku? Práve ste ju našli. Táto píla s elegantným dizajnom poskytuje mimoriadny výkon. Vďaka hrubému a pevnému pílovému listu je Pocketboy Outback Edition 100% outdoorová.

Silky naniesli na celú čepeľ vrátane zubov čierny povlak jedinečnej zmesi cínu a niklu. Tým je zaručená veľmi dlhá životnosť čepele a neuveriteľný rezný výkon, a to nielen v dreve, ale aj pri pílení kostí. Vďaka tmavej nereflexnej farbe je táto píla vhodná najmä pre taktické operácie.

Bezpečie zaisťuje uzamykací mechanizmus v dvoch rôznych polohách. Aj keď je čepeľ zložená, ostré zuby pílky sú bezpečne zakryté, pretože sú úplne skryté v rukoväti. Ak budete pílu používať, čepeľ sa dá vďaka zárezu v čepeli jednoducho rozložiť, a to aj v rukaviciach.

"Arborová" kompozitná rukoväť je vyrobená zo zmesi dreva a plastu, čím poskytuje hrejivý a pohodlný úchop a vynikajúce ovládanie. Pocit je o niečo tvrdší ako klasická rukoväť GOM od Silky, ale ponúka viac priľnavosti s mastnými látkami.

Vezmite si túto pílu so sebou, nech ste kdekoľvek. Pocketboy Outback Edition je kompaktná, ľahká a štandardne sa dodáva s priehľadným tvrdým puzdrom.

Zuby na pílkach Silky vydržia ostré 3x dlhšie v porovnaní s bežnými pílami a nemusíte ich brúsiť. Ak chcete vyčistiť pílový list od živice, použite napríklad jemné rozpúšťadlo a následne pretrite handričkou s kvapkou oleja. Pokiaľ pílu nepoužívate, uistite sa, že je vždy suchá. Skladujte pílu na suchom mieste, najlepšie v pevnom puzdre alebo vo vhodnom puzdre.

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

30 výrobky(ov) v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: