Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pílky Silky

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Silky Bigboy 2000 Outback Edition 360-6,5 Pílka sklápacia

KSI75436

Nový produkt

90,00 €

Dodanie: 1 až 6 týždňov

Obľúbené

Popis

     360 mm           6,5 na 30 mm           478 g     

Dokonalá profesionálna pílka pre poľovnícke, outdoorové a bushcraftové aktivity

Dokonalá profesionálna skladacia pílka Silky Bigboy 2000 Outback Edition prekonáva všetky očakávania poľovníkov, zálesákov a outdoorových nadšencov. Hľadáte najkompaktnejšiu a najuniverzálnejšiu pílku? Práve ste ju našli. Táto píla s elegantným dizajnom poskytuje mimoriadny výkon. Vďaka hrubému a pevnému pílovému listu je Bigboy 2000 Outback Edition 100% outdoorová.

Silky naniesli na celú čepeľ vrátane zubov čierny povlak jedinečnej zmesi cínu a niklu. Tým je zaručená veľmi dlhá životnosť čepele a neuveriteľný rezný výkon, a to nielen v dreve, ale aj pri pílení kostí. Vďaka tmavej nereflexnej farbe je táto píla vhodná najmä pre taktické operácie.

Zahnutá čepeľ bez námahy „zahryzne“ do dreva a udrží pílu v reze. S dĺžkou čepele 36 centimetrov máte veľký dosah a môžete ľahko rezať kmene až do priemeru 18 centimetrov. Čepeľ sa dá jednoducho sklopiť a rozložiť pomocou aretačného tlačidla a má dve rôzne polohy pílenia. Túto pílu používajte oboma rukami, aby ste dosiahli mimoriadnu reznú silu.

"Arborová" kompozitná rukoväť je vyrobená zo zmesi dreva a plastu, čím poskytuje hrejivý a pohodlný úchop a vynikajúce ovládanie. Pocit je o niečo tvrdší ako klasická rukoväť GOM od Silky, ale ponúka viac priľnavosti s mastnými látkami.

Vezmite si túto pílu so sebou, nech ste kdekoľvek. Bigboy 2000 Outback Edition je kompaktná, ľahká a štandardne sa dodáva s nylónovým puzdrom na zips. Vnútro puzdra je pokryté ochranným povlakom, ktorý sa taktiež ľahko udržuje čistý.

Zuby na pílkach Silky vydržia ostré 3x dlhšie v porovnaní s bežnými pílami a nemusíte ich brúsiť. Ak chcete vyčistiť pílový list od živice, použite napríklad jemné rozpúšťadlo a následne pretrite handričkou s kvapkou oleja. Pokiaľ pílu nepoužívate, uistite sa, že je vždy suchá. Skladujte pílu na suchom mieste, najlepšie v pevnom puzdre alebo vo vhodnom puzdre. 

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

Indukčné kalenie. Špičky zubov sa zohrievajú na veľmi vysokú teplotu na zlomok sekundy. Pretože je zahrievaná iba špička zubu, zvyšok zubu si zachováva kvalitu rezu, ale aj flexibilitu.

Zuby sú brúsené v čepeli s presnosťou, každá so 4 reznými plochami. Zuby sú „nenasadené“ (v porovnaní s klasickou západnou pílou), takže rezný povrch reže priamo do dreva a ničí pritom o 50% menej drevných buniek. Čepele sú brúsené bikonkávne: spodná časť čepele (pri zuboch) je najhrubšia, horná časť mierne tenšia a čepeľ je najtenšia uprostred. Potrebné menej energie na pílenie: pílenie je veľmi rýchle. Vypúšťa piliny bez námahy. Veľmi čistý rez pílkou: bez toho, aby došlo k poškodeniu dreva a vytvára veľmi jemný a hladký rez pílkou. 

Pílové listy Silky píl sú vyrobené z autentickej prémiovej japonskej ocele a sú vyrezávané laserom. Čepele sú bezkonkurenčnej kvality: sú veľmi tvrdé a odolné proti opotrebeniu, ale zároveň zostávajú pružné vďaka mäkkému jadru kovu.

  • Tvrdý a odolný proti opotrebovaniu

Chemické zloženie kovu v kombinácii s jedinečným procesom ohrievania a chladenia určuje vysokú tvrdosť kovu. Vysoký obsah uhlíka vedie k vysokej odolnosti proti opotrebovaniu, takže ostrosť zostáva veľmi dlho.

  • Mäkký a pružný

Takýmto spôsobom kovania píl, jadro zuba píly pozostáva z mäkkého kovu, s ktorým zostane píla pružná a ľahko uchopí drevo.

Návod k obsluhe:

30 výrobky(ov) v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: