Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pílky Silky

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

SILKY pílka Gomboy Curve .. Outback Edition + Mora Companion Spark Zväčšiť

SILKY pílka Gomboy Curve .. Outback Edition + Mora Companion Spark

KSI752248-772506

Nový produkt

70,75 €

Dodanie: 1 - 4 pracovné dni

Obľúbené

Popis

Dokonalá profesionálna pílka pre poľovnícke, outdoorové a bushcraftové aktivity

Nová pílka Silky Gomboy Curve Outback Edition ponúka skutočne všetko, čo si poľovník alebo bushcrafter v pílke môže priať. Táto dokonalá profesionálna skladacia pílka prekonáva všetky očakávania poľovníkov, zálesákov a outdoorových nadšencov. Hľadáte najkompaktnejšiu a najuniverzálnejšiu pílku? Práve ste ju našli. Táto píla s elegantným dizajnom poskytuje mimoriadny výkon. Vďaka hrubému a pevnému pílovému listu je Gomboy Curve Outback Edition 100% outdoorová a odolná voči vonkajším vplyvom.

Silky naniesli na celú čepeľ vrátane zubov čierny povlak jedinečnej zmesi cínu a niklu. Tým je zaručená veľmi dlhá životnosť čepele a neuveriteľný rezný výkon, a to nielen v dreve, ale aj pri pílení kostí. Vďaka tmavej nereflexnej farbe je táto píla vhodná najmä pre taktické operácie. Pílka skvelo padne do ruky a poskytuje pohodlný úchop. S ohnutou čepeľou sa ľahko manipuluje a drží píla počas rezania. Čepeľ je možné jednoducho sklopiť a rozložiť pomocou zaisťovacieho tlačidla a má 2 rôzne polohy pílenia.

"Arborová" kompozitná rukoväť je vyrobená zo zmesi dreva a plastu, čím poskytuje hrejivý a pohodlný úchop a vynikajúce ovládanie. Pocit je o niečo tvrdší ako klasická gumová rukoväť GOM od Silky, ale ponúka viac priľnavosti s mastnými látkami.

Vezmite si túto pílu so sebou, nech ste kdekoľvek. Gomboy Curve Outback Edition je kompaktná, ľahká a štandardne sa dodáva s priehľadným tvrdým puzdrom.

Zuby na pílkach Silky vydržia ostré 3x dlhšie v porovnaní s bežnými pílami a nemusíte ich brúsiť. Ak chcete vyčistiť pílový list od živice, použite napríklad jemné rozpúšťadlo a následne pretrite handričkou s kvapkou oleja. Pokiaľ pílu nepoužívate, uistite sa, že je vždy suchá. Skladujte pílu na suchom mieste, najlepšie v pevnom puzdre alebo vo vhodnom puzdre.

  • 100% outdoorová pílka
  • Ideálna na rezanie dreva a kostí
  • Prémiová dobrodružná píla
  • Vyrobené v Japonsku - od roku 1919
  • Autentická prémiová japonská oceľ

Dĺžka čepele: 240 mm (do Ø 120 mm)

Zuby: stredne veľké (8 zubov na 30 mm)

Rozmery pílky v rozloženom stave: 500 x 60 x 20 mm

Rozmery pílky v zloženom stave: 270 x 60 x 20 mm

Výnimočná švédska kvalita. Made in Sweden

Tu je outdoorový nôž s integrovaným kresadlom pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivého spoločníka na vaše ďalšie dobrodružstvo. Čepeľ z recyklovanej švédskej nehrdzavejúcej ocele si zachováva ostrosť po dlhú dobu.

Ergonomická rukoväť vyrobená z polyméru má mäkkú treciu rukoväť, robustnú ochranu prstov a čepeľ s hrúbkou 2,5 mm vyrobenú z recyklovanej švédskej nehrdzavejúcej ocele, ktorá poskytuje pevnosť a stabilitu pri každom použití. Vďaka konštrukcii čepele a rukoväte je nôž optimálny pre bezpečnú a efektívnu prácu v rôznych poveternostných podmienkach po celý rok. V rukoväti je integrované kresadlo, pripravené zapáliť iskru pre táborák. Polymérové puzdro noža má praktickú sponu na opasok, takže nôž je možné pripevniť na opasok alebo batoh, vždy po ruke.

Dĺžka čepele: 104 mm
Hrúbka čepele: 2,5 mm
Dĺžka noža: 223 mm
Hmotnosť: 128 g

30 výrobky(ov) v rovnakej kategórii: