Tento obchod používa cookies a ďalšie technológie, takže môžeme zlepšiť svoje skúsenosti na našich stránkach.

Zavrieť

Pílky Silky

Informácie

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Silky Gomtaro 240-8-14 Prerezávacia pílka

108-24

Nový produkt

45,75 €

Dodanie: 1 - 4 pracovné dni

Obľúbené

Popis

     240 mm           8 - 14 na 30 mm           355 g     

Zvláštne vydanie v rodine Gomtara. Gomtaro Pro-Sentei spája veľké a jemné zuby na jedinom ostrí. Na vytvorenie rezu píly pre malé vetvičky môžete použiť jemné zuby na posledných 80 mm čepele. Na plné využitie tejto ťažnej píly používate veľké zuby na rýchlejšie pílenie. Táto unikátna kombinácia rôznych zubov na jednom liste je ideálna pre arboristov, ktorí chcú kombinovať prerezávaciu pílu s prerezávačom. Tenšie vetvy sa dajú ľahko prerezávať jemnými zubami Gomtaro Pro-Sentei bez nutnosti vymieňania píl. Pomocou priameho listu môžete vytvoriť veľmi presný rez píly a ľahko manipulovať s pílou v husto rozvinutých priestoroch a blízko k zemi. Keďže list je plný, táto píla sa bude cítiť mimoriadne stabilná. Ostré zuby ostria prerežú pekný hladký rez stromov, takže strom sa zotaví dobre a rýchlo.

Pogumovaná rukoväť je pohodlná a absorbuje vibrácie. Zistíte, že vaše spodné rameno a píla sú dokonale vyvážené. Vnútorná pošva púzdra je navrhnutá tak, aby pila z nej nemohla vypadnúť, ale v prípade potreby ju môžete vytiahnuť iba jednou rukou. 

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

Návod k obsluhe:

30 výrobky(ov) v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: