close

Chrbtové postrekovače Solo

Informácie

Manufacturers

Viewed products

425 Chrbtový postrekovač Solo

425

New product

169,89 €

Add to wishlist

More info

Profesionálny postrekovač SOLO s plniacim objemom 15 litrov. Model SOLO 425 Comfort disponuje reguláciou tlaku, odolnou 50 cm postrekovacou trubicou. Postrekovač poskytuje vynikajúci pracovný výkon a sériovo dodávané dve trysky, ktoré spĺňajú normy IOS. Otočná páka čerpadla je ergonomicky prispôsobené pre montáž naľavo alebo napravo. Nenáročná manipulácia. Solo 425 Comfort má ohybnú postrekovaciu hadicu, zasúvací držiak na postrekovaciu trubicu na páke. Čerpadlo s hladkým chodom. Tento profesionálny postrekovač má kvalitné plasty, ktoré sú stabilizované voči UV žiareniu. Veľký otvor na čistenie a dolievanie. Rukoväť s ergonomicky tvarovanými prstovými priehlbinami. Solo 425 je vybavení dlhou hadicou pre zväčšenie pracovného rozsahu.

  • Zistiteľný ručný ventil s voliteľnou prípojkou na manometer ako doplnkovou výbavou, možnosť presného dávkovania množstva postreku
  • Skladací držiak – rukoväť  s integrovaným držiakom na trubicu
  • Nastaviteľné pohodlné široké popruhy s výstelkou pre zníženie záťaže,
  • Odolné tesnenia na všetky ochranné postrekové látky – špeciálna sada  VITON tesnení
  • Pevný rám nádoby
Typ čerpadla piestové
Objem nádže                15 litrov
Maximálny pracovný tlak (bar) 
Dĺžka postrekovej rúry (cm) 50
Regulátor tlaku Áno
Hmotnosť bez náplne 4,5 kg

Ochrana a starostlivosť o rastliny a plodiny má takú dlhú tradíciu ako naša spoločnosť, ktorá bola založená pred 70 rokmi v roku 1948 vo vinárskom regióne Stuttgart, patrili do oblasti ochrany rastlín. Oblasť ochrany rastlín sa rýchlo rozšírila na použitie malého a ľahkého dvojtaktného motora v tej dobe ešte pod názvom "Kleinmotoren GmbH". Vinári v okolí mesta Stuttgart boli ohromení úľavou pri práci s týmito novými zariadeniami tej doby. Konečne bolo možné pracovať samostatne "sólo". Z tohto Wilhelminského obdobia vzniká dnešná značka nášho rodinného podnikania, ktoré sa nám podarilo zachovať do dnes. To, čo nasledovalo, je stále úzko spojené s menom SOLO: mobilná technológia na ochranu rastlín, ktorá má najlepšiu reputáciu na celom svete. Či už v nemeckých záhradách, francúzskych vinohradoch, kakaových plantážach v Afrike, bavlnené plodiny v Ázii alebo kávové plantáže v Južnej Amerike. Takisto prichádza použitie zariadenia SOLO na dezinfekčné operácie vo veľkých budovách. Aby boli k dispozícii rôzne požiadavky na aplikácie, ponúka SOLO program ochrany rastlín ten správny produkt z malého, ručne ovládaného jednolitrového postrekovača až po silné chrbtové postrekovače a rosiče s veľkým zásobníkom a výkonnýn dvojtaktným motorom. Rozsiahle príslušenstvo dopĺňa túto ponuku.

1 other product in the same category: