close

Tašky a kufre

Informácie

Manufacturers

Taška na náradie E-05474 Makita

E-05474

New product

36,50 €

Add to wishlist

More info

  • 7 vonkajších vreciek v rôznych veľkostiach
  • 11 elastických držiakov nástrojov pre udržanie vašich nástrojov vo zvislej polohe
  • Jedinečný oválny otvorený dizajn pre rýchle umiestnenie nástroja
  • Nosí všetko: nechty, diely, náradie, skrutky, ceruzky atď.
  • Uvoľní vám ruky, aby ste sa mohli bezpečne pohybovať po rebríkoch, strechách a lešení
  • Viaceré vrecká na usporiadanie rôznych nástrojov a príslušenstva

Systém remienkov na opasok s rýchloupínacími sponami na koncoch sa dá ľahko oddeliť od tašiek na náradie a nosiť v páse ako ľahký opasok na náradie. Hodí sa na všetky vrecká a držiaky na náradie, ako aj na organizéry náradia.
Protišmykové riešenie minimalizuje alebo dokonca predchádza nehodám pri pošmyknutí a páde na pracovisku. Vysoko kvalitná polypropylénová páska má gumový povrch, ktorý pomáha udržiavať vaše nástroje na mieste a poskytuje ďalšiu ochranu, ktorá pomáha predĺžiť životnosť vašich výrobkov.
Odolné nitovanie dáva skutočne nezlomnú silu. Silné jednodielne dierovacie nity s podložkami používané vo všetkých oblastiach s vysokým namáhaním. Podložky pre väčšiu pevnosť na strategických miestach sa používajú na jednej alebo oboch stranách, hore a dole.
Elastické slučky zabezpečia obsah a udržia vaše náradie na mieste pri prenášaní. Poskytuje veľkú flexibilitu pri organizácii vašich nástrojov a príslušenstva. Elastické slučky boli použité na širokú škálu našich produktov, aby bolo zaistené maximálne využitie vašej súpravy. Smyčky sa dokážu prispôsobiť tak, aby dokonale vyhovovali všetkým nástrojom a príslušenstvu.
Technológia 3L je jedinečná trojvrstvová kombinácia polyesterov a peny, ktorá poskytuje ďalšie tlmenie. Tieto úžasne ľahké polypropylénové panely sú navrhnuté tak, aby boli odolné a odolné voči poveternostným vplyvom. Skladajú sa z troch kompozitných vrstiev, ktoré sú bezpečne spojené v požadovanej konfigurácii. Inovatívna vlastnosť týchto štruktúrovaných jadrových panelov umožňuje ich tvarovanie do ľubovoľného tvaru.

9 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: