close

Tašky a kufre

Informácie

Manufacturers

Kufor na náradie E-05424 Makita

E-05424

New product

70,00 €

Add to wishlist

More info

  • 20 plastových očiek na náradie v rôznych veľkostiach
  • 1 predné vrecko na dokumentáciu
  • 3 elastické držiaky pre veľkú flexibilitu
  • 4 priestranné, plne nastaviteľné priehradky pre ideálnu organizáciu
  • Môžu byť naložené akýmikoľvek nechtami, dielmi, náradím, sadami nechtov, ceruzkami atď.
  • Perfektné pre každého elektrikára, pokrývača, inštalatéra, stolára, majiteľa domu, kutilstva a ďalších

Systém remienkov na opasok s rýchloupínacími sponami na koncoch sa dá ľahko oddeliť od tašiek na náradie a nosiť v páse ako ľahký opasok na náradie. Hodí sa na všetky vrecká a držiaky na náradie, ako aj na organizéry náradia.
Tool Loops System je inovatívna plastová lišta na nástroje. Umožňuje používateľovi umiestniť rôzne nástroje do slučiek bez úpravy. Vysoko kvalitný materiál zaručuje dlhotrvajúcu kvalitu a trvanlivosť. Kombinácia rôznych veľkostí očiek, jedno alebo dvojradový systém vám umožní ľahko umiestniť väčšie alebo menšie náradie do správnych očiek.
Rail Guide System je vo vašom prípade mimoriadne flexibilný organizačný systém. Perfektná kombinácia plastových bočných zábradlí a svetelných priečok umožňujúcich prispôsobenie jednotlivých priečinkov. Deliace steny sú vyrobené z 3-vrstvových štruktúrovaných panelov jadra. Každý separátor je možné posúvať po koľajniciach zostavených na bočných stenách.
Odolné nitovanie dáva skutočne nezlomnú silu. Silné jednodielne dierovacie nity s podložkami používané vo všetkých oblastiach s vysokým namáhaním. Podložky pre väčšiu pevnosť na strategických miestach sa používajú na jednej alebo oboch stranách, hore a dole.
Elastické slučky zabezpečia obsah a udržia vaše náradie na mieste pri prenášaní. Poskytuje veľkú flexibilitu pri organizácii vašich nástrojov a príslušenstva. Elastické slučky boli použité na širokú škálu našich produktov, aby bolo zaistené maximálne využitie vašej súpravy. Smyčky sa dokážu prispôsobiť tak, aby dokonale vyhovovali všetkým nástrojom a príslušenstvu.

9 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: