close

Tašky na náradie

Informácie

Manufacturers

Taška na náradie E-05119 Makita

E-05119

New product

9,33 €

Add to wishlist

More info

  • Konštruované tak, aby boli odolné, ale ľahké
  • Môže sa nosiť na akomkoľvek opasku s náradím Makita alebo bežnom opasku
  • Ľahký prístup jednou rukou
  • 2 držiaky nástrojov po stranách vyrobené z elastickej slučky, aby boli dobre usporiadané
  • 2 očká pre vrtáky a jedno otvorené očko pre adaptér na rýchlu výmenu
  • Uvoľní vám ruky, aby ste sa mohli bezpečne pohybovať po rebríkoch, strechách a lešeniach

Systém remienkov na opasok s rýchloupínacími sponami na koncoch sa dá ľahko oddeliť od tašiek na náradie a nosiť v páse ako ľahký opasok na náradie. Hodí sa na všetky vrecká a držiaky na náradie, ako aj na organizéry náradia.
Protišmykové riešenie minimalizuje alebo dokonca predchádza nehodám pošmyknutia a pádu na pracovisku. Vysoko kvalitná polypropylénová páska má gumový povrch, ktorý pomáha udržiavať vaše nástroje na mieste a poskytuje ďalšiu ochranu, ktorá pomáha predĺžiť životnosť vašich výrobkov.
Technológia 3L je jedinečná trojvrstvová kombinácia polyesterov a peny, ktorá poskytuje ďalšie tlmenie. Tieto úžasne ľahké polypropylénové panely sú navrhnuté tak, aby boli odolné a odolné voči poveternostným vplyvom. Skladajú sa z troch kompozitných vrstiev, ktoré sú bezpečne spojené v požadovanej konfigurácii. Inovatívna vlastnosť týchto štruktúrovaných jadrových panelov umožňuje ich tvarovanie do ľubovoľného tvaru.
3D Shaped Pouches je riešenie, ktoré udržuje vrecká v tvare vďaka technológii 3L. Tvrdé a odolné proti poveternostným vplyvom, ale zároveň mäkké a pružné, vďaka plastovým vlastnostiam je možné vrátiť sekciám ich pôvodný tvar - aj keď sú stlačené!
Pravá koža je zvonka hladká, vo vnútri je brúsený semiš. Silný a odolný pre dlhú životnosť, ale dostatočne mäkký a pružný pre trvalé pohodlie a zároveň poskytujúci vynikajúcu pevnosť s pridanou odolnosťou proti oderu. Na použitie vo výrobkoch vyžadujúcich hrubšiu povrchovú úpravu - 1,8 až 2,0 mm - bola vybraná hrubokožná koža, ktorá zaručuje špičkovú kvalitu výrobkov.
Odolné nitovanie dáva skutočne nezlomnú silu. Silné jednodielne dierovacie nity s podložkami používané vo všetkých oblastiach s vysokým namáhaním. Podložky pre väčšiu pevnosť na strategických miestach sa používajú na jednej alebo oboch stranách, hore a dole.
Elastické slučky zabezpečia obsah a udržia vaše náradie na mieste pri prenášaní. Poskytuje veľkú flexibilitu pri organizácii vašich nástrojov a príslušenstva. Elastické slučky boli použité na širokú škálu našich produktov, aby bolo zaistené maximálne využitie vašej súpravy. Smyčky sa dokážu prispôsobiť tak, aby dokonale vyhovovali všetkým nástrojom a príslušenstvu.

14 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: