close

Pílky Silky

Informácie

Manufacturers

Silky F180-14 Pílka sklápacia

F180-14

New product

20,42 €

Add to wishlist

More info

     180 mm           14 na 30 mm           150 g     

Ľahká, skladacia, silná SILKY pílka dlhá 180mm. Pílka SILKY Fibo F 180 New fine využíva technológiu- zuby budúcnosti. Ostré zuby majú štyri rezné uhly, ktoré poskytujú rýchle, hladké a čisté rezanie. Čepeľ ľahko a bezpečne dosadne do dvoch rôznych uhlových polôh pre ľahké rezanie. Rukoväť je vyrobená z laminátu a polypropylénu s gumovou vložkou zaisťujúcou pohodlné a bezpečné uchopenie. Pílka SILKY Fibo F 180 New fine je určená na množstvo prerezávacích prác cez orezávanie zelených konárov až po rezanie tvrdého a suchého dreva. Ľahká, skladacia, silná SILKY pílka dlhá 180mm. Pílka SILKY Fibo F 180 New fine využíva technológiu- zuby budúcnosti. Ostré zuby majú štyri rezné uhly, ktoré poskytujú rýchle, hladké a čisté rezanie. Čepeľ ľahko a bezpečne dosadne do dvoch rôznych uhlových polôh pre ľahké rezanie. Rukoväť je vyrobená z laminátu a polypropylénu s gumovou vložkou zaisťujúcou pohodlné a bezpečné uchopenie. Pílka SILKY Fibo F 180 New fine je určená na množstvo prerezávacích prác cez orezávanie zelených konárov až po rezanie tvrdého a suchého dreva.

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostriavšetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

Indukčné kalenie. Špičky zubov sa zohrievajú na veľmi vysokú teplotu na zlomok sekundy. Pretože je zahrievaná iba špička zubu, zvyšok zubu si zachováva kvalitu rezu, ale aj flexibilitu.

Zuby sú brúsené v čepeli s presnosťou, každá so 4 reznými plochami. Zuby sú „nenasadené“ (v porovnaní s klasickou západnou pílou), takže rezný povrch reže priamo do dreva a ničí pritom o 50% menej drevných buniek. Čepele sú brúsené bikonkávne: spodná časť čepele (pri zuboch) je najhrubšia, horná časť mierne tenšia a čepeľ je najtenšia uprostred. Potrebné menej energie na pílenie: pílenie je veľmi rýchle. Vypúšťa piliny bez námahy. Veľmi čistý rez pílkou: bez toho, aby došlo k poškodeniu dreva a vytvára veľmi jemný a hladký rez pílkou. 

„MIRAI-ME“ - Silky patentované zuby!

Zuby ostré ako britva sú v čepeli brúsené s presnosťou, každá so 4 reznými hranami a výsledkom je mimoriadne hladký povrch. Pre optimálne odvádzanie prachu z píl bol každý z týchto zubov (v závislosti od modelu píl) brúsený von. Táto neprekonateľná patentovaná technológia MIRAI-ME umožňuje použitie píly na 3 typy píl: prierez (kolmo na zub), rozrezávanie (rovnobežne so smerom zubu) a diagonálne. Počas prerezávania hladký rez pílkou umožní veľmi čistý a hladký rez. V tesárstve poskytuje hladký rez pílkou jemný povrch, takže brúsenie nie je potrebné.

Tento proces poťahuje pílový list rovnomerne pokovovacím filmom. Pretože je nehrdzavejúci a klzký umožňuje hladké a čisté pílenie.

Accessories

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: