close

Pílky Silky

Informácie

Manufacturers

Silky Gomtaro 300-8 Prerezávacia pílka

102-30

New product

49,17 €

Add to wishlist

More info

     300 mm           8 na 30 mm           395 g     

Vyrezávacia píla Gomtaro je nevyhnutnou súčasťou vášho vybavenia a prvou voľbou užívateľa pre formatívne prerezávanie v prvých rokoch rastu stromu. Rovná čepeľ poskytuje ešte čistejší a presnejší rez ako zakrivená čepeľ. Hladký rez stromu, ktorý táto ťažná píla zanecháva, bude ľahko zarastený. Strom bude vďačný!

Rovná čepeľ sa ľahšie ovláda v úzkych priestoroch a blízko k zemi. Gomtaro sa odporúča medzi zručnými arboristami pri odstraňovaní koruny stromu. Pri rezaní výrubu vám priama čepeľ pomáha manipulovať so závesným drevom pri zachovaní priameho rezu dozadu. Ak používate Silky prvýkrát, uvedomte si túto pílu ostrú ako britva!

Fyzické cvičenie lezenia po stromoch si vyžaduje pílku, ktorá uľahčuje prerezávanie. Odborníci si správne vybrali Silky ako svoju ručnú pílku. Pílenie s Gomtaro si vyžaduje minimálne úsilie a prebieha tak hladko, že nie je potrebné štartovať motorovú pílu. Okrem toho máte teraz k dispozícii kompaktnú náhradu za prípady, keď nie je k dispozícii reťazová píla alebo kedy môžete použiť iba jednu ruku. Gumová liata rukoväť pohodlne leží v ruke a absorbuje vibrácie. Zistíte, že vaša spodná ruka a píla sú dokonale vyvážené.

Pri lezení sa nebudete vždy pohybovať v najpohodlnejších polohách. Ani potom vás Gomtaro nesklame. Pošva je navrhnutá tak, aby píla držala vo všetkých polohách, ale v prípade potreby môžete pílu vytiahnuť iba jednou rukou. Doplňte svoj Gomtaro dostupnými ramennými popruhmi a pílu budete mať vždy v dĺžke ramena.

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: