close

Pílky Silky

Informácie

Manufacturers

Viewed products

Silky Pocketboy Outback Edition 170-10 Pílka sklápacia

KSI75017

New product

33,32 €

Add to wishlist

More info

     170 mm           10 na 30 mm           248    

Dokonalá profesionálna pílka pre poľovnícke, outdoorové a bushcraftové aktivity

Dokonalá profesionálna skladacia pílka Silky Pocketboy Outback Edition prekonáva všetky očakávania poľovníkov, zálesákov a outdoorových nadšencov. Hľadáte najkompaktnejšiu a najuniverzálnejšiu pílku? Práve ste ju našli. Táto píla s elegantným dizajnom poskytuje mimoriadny výkon. Vďaka hrubému a pevnému pílovému listu je Pocketboy Outback Edition 100% outdoorová.

Silky naniesli na celú čepeľ vrátane zubov čierny povlak jedinečnej zmesi cínu a niklu. Tým je zaručená veľmi dlhá životnosť čepele a neuveriteľný rezný výkon, a to nielen v dreve, ale aj pri pílení kostí. Vďaka tmavej nereflexnej farbe je táto píla vhodná najmä pre taktické operácie.

Bezpečie zaisťuje uzamykací mechanizmus v dvoch rôznych polohách. Aj keď je čepeľ zložená, ostré zuby pílky sú bezpečne zakryté, pretože sú úplne skryté v rukoväti. Ak budete pílu používať, čepeľ sa dá vďaka zárezu v čepeli jednoducho rozložiť, a to aj v rukaviciach.

"Arborová" kompozitná rukoväť je vyrobená zo zmesi dreva a plastu, čím poskytuje hrejivý a pohodlný úchop a vynikajúce ovládanie. Pocit je o niečo tvrdší ako klasická rukoväť GOM od Silky, ale ponúka viac priľnavosti s mastnými látkami.

Vezmite si túto pílu so sebou, nech ste kdekoľvek. Pocketboy Outback Edition je kompaktná, ľahká a štandardne sa dodáva s priehľadným tvrdým puzdrom.

Zuby na pílkach Silky vydržia ostré 3x dlhšie v porovnaní s bežnými pílami a nemusíte ich brúsiť. Ak chcete vyčistiť pílový list od živice, použite napríklad jemné rozpúšťadlo a následne pretrite handričkou s kvapkou oleja. Pokiaľ pílu nepoužívate, uistite sa, že je vždy suchá. Skladujte pílu na suchom mieste, najlepšie v pevnom puzdre alebo vo vhodnom puzdre.

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: