close

Pílky Silky

Informácie

Manufacturers

Viewed products

Silky Sugowaza 420-6.5-5.5 Pílka

KSI641942

New product

82,09 €

-7,41 €

89,50 €

Add to wishlist

More info

     420 mm           6,5 na 30 mm           710 g (s púzdrom)    

SILKY Sugowaza 420-6.5-5.5 je extrémna a silná japonská pílka ako stvorená pre najnáročnejších profesionálov. Táto pílka je neoceniteľným pomocníkom pri orezávaní čerstvého dreva, pri rezaní väčších stromov a veľkých konárov. Zuby pílky sú mimoriadne veľké zuby, ostré ako britva a poskytujú ultra rýchle rezanie. 420 milimetrov dlhá čepeľ so zahnutým tvarom listu poskytuje väčšiu rýchlosť rezania s menšou námahou. Dokonale zakrivená čepeľ je vyrobená zo špeciálnej kovovej zliatiny, vďaka ktorej je čepeľ pevná a pružná. Po pílení zanecháva po sebe dokonale hladký rez. Sugowaza 420-6.5-5.5 skvelo padne do ruky, má veľkú gumovú rukoväť, ktorá tlmí vibrácie. 

Pílka je dodávaná vrátane kvalitného oranžového plastového puzdra, ktorý je dobre viditeľný a môžete ľahko zavesiť na nohu alebo postroj. Puzdro má držiak na opasok, aby píla nemohla vypadnúť. Na vnútornej strane má dva valčeky, ktoré zabraňujú poškodeniu puzdra zubami. Spodná časť je vybavená otvorom, ktorý odvádza vlhký a pilinový prach. 

Čepeľ musí byť udržiavaná v čistote, aby bola zachovaná jej účinnosť. Živica sa dobre rozpúšťa v olivovom oleji, čo je účinný a ekologický spôsob údržby čepele. Agresívnejšie kvapaliny môžu poškodiť gumový materiál rukoväte. Pokiaľ pílku nepoužívate, uistite sa, že je vždy suchá. Odporúča sa skladovať pílku v puzdre na suchom mieste.

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

30 other products in the same category: