close

Pílky Silky

Informácie

Manufacturers

Silky Zübat 330-7.5 Prerezávacia pílka

270-33

New product

58,25 €

Add to wishlist

More info

     330 mm           7.5 na 30 mm           280 g     

Profesionálna, kvalitná komfortná SILKY pílka. Pílka SILKY Zubat 330 má 330mm dlhé kalené, zahnuté ostrie. Zahnuté ostrie poskytuje väčší výkon pri rezaní s vynaložením menšej námahy. Ostré zuby so štyrmi reznými uhlami zabezpečujú rýchle, čisté a veľmi kvalitné rezanie. Technológia - Zuby budúcnosti! Čepeľ je hrdze odolná, tvrdá, chrómovaná. Odoláva účinkom živice a ľahko sa čistí. Rukoväť SILKY pílky Zubat 330 je gumená perforovaná pre pohodlné a bezpečné uchopenie počas práce. V pílke sa snúbia výnimočný dizajn, sila, rovnováha, a profesionálna kvalita povrchu. Pílka je vhodná na všetky menšie ale aj väčšie prerezávacie práce. Jej schopnosti a kvalitu teda ocení každý, najmä však vášnivý a profesionálni záhradkári. Svoje uplatnenie nájde Pílka SILKY Zubat 330 aj v iných sférach priemyslu.

Od roku 1919 japonský výrobca SILKY vyvíja špičkové ručné píly: „najlepšia kvalita a dizajn bez kompromisov“

Každý užívateľ SILKY uznáva rýchle a veľmi presné rezanie týmito pílami. Píly SILKY prerežú o 50% menej drevených pilín v porovnaní s tradičnou pílou, čo znamená, že môžete rezať bez akéhokoľvek úsilia. Presne preto profesionálni užívatelia po celej Európe pracujú každý deň so SILKY.

Všetci užívatelia SILKY oceňujú:

  • výkonnosť mimoriadne ostrého ostria, všetky sú kalené a brúsené
  • ergonomická pryžová rukoväť
  • sklápací systém píl
  • ostrie aj užívateľ sú chránení

SILKY ponúka kompletnú radu píl, ktorá sa skladá z viac ako 60 typov píl, od veľkého typu Bigboy / 36cm dlhá / až po vreckovú pílku Pocketboy / iba 13cm dlhá/ , ktoré Vám dávajú široký výber ozubenia, v závislosti či budete rezať mäkké alebo tvrdé drevo, lepené drevo, či dokonca umelú hmotu. Takže pre každé špecifické použitie je tu určitá pílka SILKY!

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: